Upravljanje uporabnikov

Več uporabnikov z lastnimi pravicami dostopa

Upravljanje uporabnikov

Ustvarite neomejeno število naZara uporabnikov znotraj vašega podjetja, tako da lahko vsak, ki potrebuje dostop, uporablja svoj račun. Sodelovanje še nikoli ni bilo tako enostavno!

Upravljanje uporabnikov
Določite raven dostopa

Določite raven dostopa

Sami določite, do katerih modulov naZara ima dostop posamezni uporabnik. Pregled strank in izdelkov je privzeto viden in dostopen vsakemu uporabniku.

Sodelujte kjerkoli

naZara se nenehno sinhronizira, med vsemi uporabniki in na kateri koli napravi. Sodelujete v realnem času in vedno delite najnovejše informacije. Aktivirajte naloge, da vidite, katera odprta opravila je treba spremljati na ravni podjetja.

Sodelujte kjerkoli
Povežite se s svojim računovodjo

Povežite se s svojim računovodjo

Po želji lahko svojemu računovodji omogočite neposreden dostop do vašega okolja naZara. Nato bo dobil vlogo zunanjega uporabnika v vaši organizaciji. Tak dostop je popolnoma brezplačen!

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room