Potrditev naročila

Aktivirajte ta brezplačni modul z enim klikom

Potrditev naročila

Ta brezplačni modul vam omogoča ustvarjanje potrditev naročil za vaše stranke. Ali so oddali naročilo ali so sprejeli vašo ponudbo? Z naZaro enostavno ustvarite potrditev naročila in jo pošljete kupcu. Lahko se celo podpiše na spletu! Potrditve naročil lahko ustvarite ročno, lahko pa jih tudi kopirate iz obstoječe cenovne ponudbe, da zmanjšate vnos dela na absolutni minimum.

Potrditev naročila
Priročen potek dela

Priročen potek dela

Modul za potrditev naročil se popolnoma prilega delovnemu procesu vašega podjetja. Potrditev naročila lahko ustvarite iz ponudbe cene v samo dveh klikih. Potrditev naročila pripravljena? Pošljite ga po e-pošti in ga s še dvema klikoma kopirajte na končni račun! Vsi datumi, serijske številke, ... se samodejno pravilno prilagodijo. Čas za učinkovitejše delo z naZaro!

Potrditve naročil in upravljanje zalog

naZara se razlikuje med virtualno in dejansko zalogo. Virtualna zaloga se nanaša na štetje zalog na podlagi potrditve naročila. Pri tem štetju naZara ne upošteva le že fakturiranega oziroma dobavljenega, temveč tudi tisto, kar so kupci že naročili. Če bi kupci naročili več, kot je dejansko na zalogi, boste o tem nemudoma obveščeni z nastavljenimi opozorili o zalogi.

Potrditve naročil in upravljanje zalog

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room