Naročnine

Ponavljajoči se računi? Nastavite jih v hipu

Periodični računi

Ko stranki pošljete račun vsak mesec (ali za drugo obdobje), lahko vnaprej nastavite periodični račun z uporabo brezplačnega modula 'naročnine'. Vaša stranka bo nato samodejno prejela mesečni račun (ali za drugo vnaprej nastavljeno obdobje, do končnega datuma, ki ste ga vnesli). To pomeni, da vam ne bo treba več ustvarjati in pošiljati tega računa vsak teden, mesec, leto, ... Tudi pošiljanje teh računov je program avtomatizirano, tako da boste morali samo prejemati in spremljati plačila.

Periodični računi
Avtomatizacija

Avtomatizacija

naZara omogoča avtomatsko pošiljanje računov znotraj naročniškega obdobja. Aktivirate lahko povezavo z Mollie, da vaše stranke plačujejo prek spleta, ali povezavo s Ponto za samodejno obdelavo plačilnega nakazila vaše stranke. Račun kljub vsemu ni plačan? Uporabite samodejni modul opomnikov za plačilo, da obvestite svojo stranko.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room