Upravljanje zalog

Dodajte upravljanje zalog na svoj račun naZara

Upravljanje zalog

Ali želite spremljati, koliko izdelkov imate še na zalogi? Samo aktivirajte brezplačni modul za upravljanje zalog in pozorno spremljajte svojo zalogo. Nastavite lahko omejitev opozorila, tako da boste obveščeni, ko bo število izdelkov na zalogi padlo pod to omejitev. Na nadzorni plošči za pregled izdelkov lahko takoj dobite pregled nad podatki o zalogi vaših izdelkov. Želite posodobiti zalogo ali distribuirati podatke o zalogi v vašem podjetju? Iz naZare preprosto izvozite in natisnite/pošljite seznam zalog v Excelu.

Upravljanje zalog
Virtualna zaloga

Virtualna zaloga

Če uporabljate tudi modul za potrditev naročila, si lahko ogledate tako imenovano virtualno zalogo. To predstavlja število artiklov, ki so še na voljo na zalogi, minus število artiklov, ki so že bili naročeni. Tako ne boste tvegali, da bi prodali več, kot je dejansko na zalogi. Pri svojem dobavitelju boste lahko oddali naročilo, preden bo zmanjkalo blaga.

Kompleksni izdelki

Z vklopom modula 'kompleksni izdelki' naZara enostavno upravlja zalogo sestavljenih paketov izdelkov. Ali prodajate donosno cenovno kompleksen izdelek, sestavljen iz desetih posameznih artiklov s prilagojeno ceno, ali škatlo vina, ki vsebuje šest posameznih steklenic? Vsi posamezni artikli v tem zapletenem izdelku bodo upoštevani pri vaši prodaji in upravljanju zalog.

Kompleksni izdelki

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room