Upravljanje izdelkov

Uporabna zbirka podatkov o vaših izdelkih ali storitvah

Preprosto ustvarite izdelke ali storitve

V naZari lahko preprosto ustvarite nove izdelke/storitve ali uvozite obstoječe. Preprosto jih lahko poiščete v bazi podatkov po njihovem imenu ali kodi artikla. Cena, ime in opis vaših izdelkov ali storitev se samodejno izpolnijo v polja dokumentov na računih ali ponudbah. Ustvarite dokumente v hipu in brez dodatnega raziskovanja!

Preprosto ustvarite izdelke ali storitve
Poročilo o izdelkih in storitvah

Poročilo o izdelkih in storitvah

Uporabite eno od naših poročil za vpogled v zgodovino prodaje izdelkov, vaše najbolje prodajane izdelke, skupni prihodek in še veliko več. V realnem času odkrijte, katere so npr. vaše najboljše storitve, z največjo prodajo ali največjim prihodkom.

Upravljanje zalog

Brezplačni modul za vodenje zalog v naZari enostavno aktivirate. Virtualna zaloga se izračuna na podlagi čakajočih naročil , medtem ko trenutna zaloga temelji na efektivnih odhodnih izdelkih (npr. na podlagi poslanih računov). Zalogo enostavno dopolnjujete z vnosom novih nakupov. Z vklopom modula 'kompleksni izdelki' naZara enostavno upravlja zalogo sestavljenih paketov izdelkov. Ali prodajate donosno cenovno kompleksen izdelek, sestavljen iz desetih posameznih artiklov s prilagojeno ceno, ali škatlo vina, ki vsebuje šest posameznih steklenic? Vsi posamezni artikli v tem zapletenem izdelku bodo upoštevani pri vaši prodaji in upravljanju zalog.

Upravljanje zalog
Uvoz in izvoz podatkov o izdelkih

Uvoz in izvoz podatkov o izdelkih

Ali vam dobavitelj zagotovi seznam vseh artiklov ali že imate datoteko artikla iz drugega programa? Takšne sezname preprosto uvozite v naZaro in se izognite podvajanju! Ta funkcija omogoča tudi enostavno posodabljanje cen izdelkov, namesto da bi morali ročno spreminjati ceno vsakega posameznega izdelka v naZari.

Cenovna segmentacija

Ali uporabljate različne cene za veleprodajo, posamezne kupce ali določeno skupino strank? Uporabite različne cenovne segmente na izdelek. NaZara na podlagi podatkov o vaši stranki takoj izbere pravi cenovni segment za vašo stranko.

Cenovna segmentacija
Merske enote

Merske enote

Preprosto povežite prave merske enote z vašimi izdelki in jih prikažite na svojih dokumentih. Tudi pretvarjanje iz ene enote v drugo postane otročje lahko.

Prazno blago

Z modulom 'prazno blago' je možno izračunati morebitno vrnjeno prazno blago. Vrednost praznega blaga vnesete na ravni izdelka. naZara avtomatsko izračuna morebitno vrnjeno vrednost, ob izdelavi potrditve naročila ali računa .

Prazno blago
Popusti

Popusti

Različne popuste - v odstotkih ali zneskih - lahko dodelite na ravni izdelka, ravni kupca, celotnega dokumenta (npr. računa) ali z uporabo popusta za takojšnje plačilo.

Slika izdelka

Pokažite sliko svojega izdelka na svojih dokumentih, da lahko stranke takoj vidijo, za kaj gre pri vaši ponudbi ali računu. Slika je dodana vašemu listu izdelkov in enostavno prikazana na vaši ponudbi, računu itd.

Slika izdelka

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room