Ustvarite cenovne predloge

Enostavno in hitro pripravite ponudbe z naZara

Enostavno in hitro ustvarjanje

Hitra, urejena in pravilna priprava ponudb je nujna za vsako podjetje, da prepriča potencialne stranke. Z naZaro lahko hitro ustvarite predloge tako, da na svojem osebnem seznamu izdelkov poiščete obstoječe izdelke in cene ter jih dopolnite s specifičnimi informacijami za posameznega potencialnega kupca. Ko boste v prihodnje prejeli podobne zahteve, lahko s samo enim klikom naredite kopijo obstoječe ponudbe cene in prilagodite podrobnosti. Obsežen predlog z različnimi cenovnimi možnostmi je mogoče enostavno razdeliti na vmesne vsote. Za naslov (gradbišča) ali posebne informacije lahko uporabite namenska informacijska polja.

Enostavno in hitro ustvarjanje
Natančno spremljajte ponudbe

Natančno spremljajte ponudbe

Citati je najbolje natančno spremljati. Vsaka ponudba ima svojo zaporedno številko z datumom in referenco za lažje spremljanje. naZara vas samodejno opozori na čakajoče ponudbe, tako da lahko stranko kontaktirate za dodatni prodajni sestanek. Ponudbe, ki so že sprejete ali celo izvedene, vendar jih je treba še fakturirati, so jasno označene, tako da fakturiranje lahko sledi hitro. Ne zamudite očitnega zaslužka: naZara vam pomaga fakturirati sprejete ponudbe!

Od predloga do računa z enim klikom

Klasična praksa v mnogih podjetjih je odlaganje in združevanje računov. Ali so bile storitve in/ali blago dostavljeni? Takoj izstavite račun, da prejmete plačilo hitreje. Prekopirajte podatke o ponudbi v račun ali avans z enim klikom! Dokument samodejno dobi ustrezen datum in številko naslednjega računa. Tako ponudbo pretvorite v končni račun v samo nekaj sekundah. Vse kar morate storiti je, da jo pošljete stranki preko naZare!

Od predloga do računa z enim klikom
Spletna odobritev in podpis

Spletna odobritev in podpis

Vaše stranke lahko odobrijo ali sprejmejo vaše predloge na spletu iz katere koli naprave. Enostavno se podpišejo z miško ali sledilno ploščico in takoj ste obveščeni po e-pošti. Z enostavnejšim sprejemanjem ponudbe bodo stranke hitreje odobrile nalogo in vedno imate dokazilo v primeru spora!

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room