Ustvarite račune

Preprostejšega načina preprosto ni

Hitro in enostavno

Samodejno dodajanje podatkov o strankah in izdelkih v kombinaciji z našim samodejnim datumiranjem, številčenjem in izračunom DDV zagotavlja, da ustvarjate račune hitreje kot kdaj koli prej. Uporabite podnapise ali navedite referenco naročila. Dokument PDF se samodejno ustvari na podlagi vaše celostne podobe. Enostavno ga je mogoče natisniti ali poslati stranki po e-pošti, vse iz naZare.

Hitro in enostavno
Samodejno spremljanje plačil

Samodejno spremljanje plačil

naZara vam omogoča ročno sledenje plačilom ali njihovo samodejno obdelavo. S samodejnim spremljanjem plačila boste prihranili veliko časa. Še vedno niste prejeli plačila? Hitro ustvarite opomnik za plačilo in ga po e-pošti pošljete svoji stranki – vse iz našega programa. Da bi se izognili zamudam pri plačilih, lahko svoji stranki pošljete gumb za spletno plačilo. Račune lahko varno plačujete prek spleta prek našega partnerja Mollie . Stranke se lahko odločijo za plačilo z VISA, MasterCard, PayPal, ... Če uporabljate to funkcijo, se dohodna plačila samodejno obdelajo in povežejo z ustreznim računom.

Samodejni opomniki

Avtomatizirajte spremljanje neplačanih računov s samodejnim pošiljanjem opomnikov za plačilo. To ne samo, da prihrani čas, ampak vam bo tudi pomagalo pri bolj doslednem delu. Ti opomniki so vedno poslani v skladu s pogoji, ki ste jih navedli.

Samodejni opomniki
Pošlji z lahkoto

Pošlji z lahkoto

naZara ponuja več možnosti pošiljanja. Z našo storitvijo tiskanja in pošte lahko svoje račune natisnete, žigosate in pošljete po navadni pošti. Prek omrežja PEPPOL jih pošiljate popolnoma digitalno. Preprosto pošiljanje po e-pošti lahko opravite neposredno iz naZare. Elektronski naslov, ki ga najdete v datoteki stranke, se samodejno doda; prilagoditi boste morali le privzeto besedilo e-poštnega sporočila. naZara ima nastavljeno pošiljanje dokumentov z lastnega e-naslova, kar zagotavlja profesionalnost.

Obsežen nabor poročil

Pridobite vpogled v svojo tedensko, mesečno, četrtletno ali letno prodajo in dobiček. Kdo so vaše glavne stranke in katere izdelke največ prodate? Na voljo je več kot 30 poročil, ki vam pomagajo bolje razumeti vaše poslovne podatke. Priročni grafi nudijo vizualno predstavitev vaših podatkov.

Obsežen nabor poročil
Druge valute

Druge valute

V naZari je fakturiranje v drugih valutah super enostavno. Preprosto izberite ustrezno valuto za vašo stranko: naZara prikaže trenutni tečaj in poskrbi za preračun.

V lastni celostni podobi

Vaša celostna podoba prispeva k uspehu in prepoznavnosti vašega podjetja. Naložite svoj logotip podjetja in ga kombinirajte z ustreznimi barvami. naZara vam v hipu pomaga ustvariti zelo profesionalen račun, ki je takoj povezan z vašim podjetjem. Želite uporabiti svojo vnaprej natisnjeno pisemsko glavo? Še vedno ga lahko uporabljate. naZara ponuja tudi predlogo brez pisemske glave za enostaven prikaz lastne tiskane postavitve.

V lastni celostni podobi

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room