Upravljanje nakupov

Obdelajte svoje račune v naZari

Upravljanje nakupov

naZara ni samo program za fakturiranje za izdelavo prodajnih računov, temveč tudi za obdelavo računov za nakupe. Ko v svojem računu aktivirate brezplačni modul 'vodenje nakupov', lahko tudi naložite in obdelate svoje račune o nakupih. Pridobite vpogled v svoje skupne izdatke po obdobju ali po kategoriji nakupa. Spremljanje plačila zagotavlja dober odnos z vašim dobaviteljem, poročanje pa vam omogoča, da natančno spremljate svoj proračun in pametneje vlagate. Modul za vodenje nakupov lahko obdeluje tudi e-račune. Posledično morate preprosto izbrati e-račun kot priponko in vsi podatki s tega računa bodo samodejno pravilno vneseni. Prihranite čas in odpravite napake!

Upravljanje nakupov
Poročanje

Poročanje

Ko v naZari evidentirate tudi svoje račune o nakupih, lahko vpogledate ne le v poročila o prihodkih vašega podjetja, temveč tudi o dobičku (prihodki minus stroški). To vam omogoča spremljanje, koliko vaše podjetje dejansko zasluži v realnem času.

Povezava z računovodstvom

Prav tako pretvorimo vaše naložene in obdelane račune za nakupe v format UBL (Universal Business Language). To obliko za elektronske račune lahko izvozite iz naZare ali pa jo pošljete vašemu računovodji preko neposredne povezave iz našega programa. Na ta način lahko vaš računovodja samodejno obdela že vnesene podatke dokumentov in drastično zmanjšate delo pri ročnem vnosu podatkov.

Povezava z računovodstvom
E-pošta in nabiralnik PEPPOL

E-pošta in nabiralnik PEPPOL

naZara ima funkcijo inbox, s katero lahko preprosto prejemate račune. Vsaka mapa »Prejeto« ima svoj edinstven e-poštni naslov, na katerega lahko pošiljate ali posredujete e-pošto. Račune o nakupih, ki so priloženi tem elektronskim sporočilom, je mogoče enostavno nadalje obdelati v programu. Papirnate dokumente lahko pošljete po e-pošti neposredno iz vašega optičnega bralnika na ta e-poštni naslov v mapi »Prejeto«. Ali pa preprosto posnemite sliko in jo naložite prek pametnega telefona! Preko tega predala lahko prejemate tudi račune preko mreže PEPPOL. To vašim dobaviteljem omogoča pošiljanje elektronskih računov neposredno iz njihove programske opreme za obračun na vaš naZara račun. Ker gre za pristne e-račune, vam ni treba več ničesar pretipkavati. naZara iz prejetega dokumenta samodejno 100% pravilno izlušči vse podatke o računu.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room