Dobavnice

Ustvarite dobavnice z naZara

Dobavnice

S tem brezplačnim modulom je ustvarjanje dobavnic zelo preprosto. Dobavnico ustvarite tako kot bi ustvarili račun. Povezana zgodovina dokumentov omogoča enostavno sledenje (naročilo, potrditev naročila, dobavnica, račun, ...). Dobavnico lahko preprosto natisnete ali pošljete po e-pošti. naZara ponuja možnost digitalnega podpisa kupca na dobavnico npr. s tablice. Želite prikazati alternativni naslov za dostavo ali določen datum dostave? Tudi to je mogoče z naZaro. Sami določite, ali želite prikazati ali skriti npr. cene izdelkov na dobavnicah.

Dobavnice
Priročen potek dela

Priročen potek dela

Dobavnico lahko ustvarite iz potrditve naročila ali predloga. Ko je dostava opravljena, lahko dokument preprosto pretvorite v račun. Ali želite isti stranki fakturirati več dobavnic z enim samim dokumentom? Brez problema! Izberite želene dobavnice in jih združite v en zbirni račun.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room