Oblak

Ustvarite račune na spletu, od koder koli in v kateri koli napravi

Dostopen povsod v kateri koli napravi

Spletno izdajanje računov v oblaku ima veliko prednosti pred tradicionalno programsko opremo za izdajanje računov. Oblačno okolje naZara je na primer dosegljivo 24/7 s katere koli lokacije. Uporabljate računalnik z operacijskim sistemom Windows, tablico Apple ali drugo vrsto pametnega telefona? Preprosto odbrskaj na naZara.si in se prijavi!

Dostopen povsod v kateri koli napravi
Samodejne varnostne kopije

Samodejne varnostne kopije

Ker so vaši podatki shranjeni v oblaku, naši sistemi ustvarijo več varnostnih kopij, tako da nikoli ne izgubite podatkov. Poleg tega lahko po želji aktivirate povezavo z dobro znanimi storitvami za shranjevanje v oblaku, da sami nastavite dodatno varnostno okolje.

Sinhronizacija

Vaši podatki so centralno shranjeni v oblaku. Kadarkoli in na kateri napravi boste odprli naZaro, boste vedno delali z najnovejšo različico svojih podatkov. Tudi če ima vaš račun več uporabnikov , boste uporabljali iste podatke v realnem času.

Sinhronizacija
Varno shranjevanje

Varno shranjevanje

Program v oblaku je v mnogih primerih varnejši od vašega računalnika. Strežniki naZara niso dovzetni za viruse in so zunaj popolnoma odrezani od spleta, zato spletnega dostopa do programa ni. Svoje okolje naZara odprete v našem programu preko vašega e-naslova in osebnega gesla ter morebitno dodatno dvostopenjsko avtentikacijo preko pametnega telefona. Podatki so šifrirani prek SSL in se izmenjujejo le med vašo napravo in našimi strežniki.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room