Oblak

Ustvarite račune v spletu, kjer koli in v kateri koli napravi

Dostopno kjer koli in v kateri koli napravi

Spletno izdajanje računov v oblaku ima številne prednosti pred tradicionalno programsko opremo za izdajanje računov, ki se izvaja v vašem računalniku. Preko interneta imate dostop povsod prek osebnega računalnika, Maca, tablice ali pametnega telefona. Poleg tega imate samodejno varne kopije svojih podatkov. Pobrskajte do naZara.si in se prijavite!

Samodejno varnostno kopiranje podatkov

Ker z naZaro delate v oblaku, naši sistemi na različne načine ustvarjajo varnostne kopije, tako da jih je mogoče obnoviti in ne izgubite nobenih pomembnih informacij ali prejšnjega dela. Precej pomirjujoče. Kot dodatno varnost pa lahko tudi sami aktivirate povezavo do znanih storitev za shranjevanje v oblaku. Igranje Zeekerja je vedno dobro, če se vaši podatki močno razširijo.

Vedno najnovejši podatki

Vaši podatki so shranjeni na osrednjem, varnem mestu v oblaku. To pomeni, da ima vsaka naprava dostop do najnovejše različice informacij. Tudi če več kolegov v vašem podjetju uporablja enFact, iste podatke vidi in uporablja v realnem času.

Varnostni aduti

Program v oblaku je varnejši od računalnika podjetja. Strežniki naZara niso dovzetni za viruse in so zunaj spletnega dostopa do programa glede na osnovne operacije, torej odrezani od spleta. Operacijski sistemi se razlikujejo od sistemov vašega osebnega računalnika ali (mnogih vaših) poslovnih strežnikov, na katere hekerji pogosto ciljajo. Prek svojega e-poštnega naslova in gesla ter v idealnem primeru dodatne overitve, na primer prek pametnega telefona, lahko v našem programu varno odprete svoje poslovno okolje. Podatki med vami in našimi strežniki potekajo prek šifriranega protokola SSL.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room