Močna baza strank in CRM

Poenostavljeno upravljanje strank

Jasno upravljajte podatke o strankah

naZara podpira tako učinkovito kot preprosto upravljanje podatkov o strankah. Jasen seznam hitro pripelje do kupca in njegovih / njenih ustreznih informacij s kontaktnimi podatki, predhodno oblikovanimi ponudbami in računi, poročili, prilogami, ...

Učinkovita uporaba informacij o strankah

Informacije iz baze podatkov strank so hitro in enostavno dostopne. Aktivno in samodejno se uporablja pri pripravi ponudb, računov in drugih dokumentov, s čimer se izognemo napakam pri ročnem kopiranju podatkov o naslovih, elektronskem naslovu in številki za DDV. Za enkratne stranke vam ni treba ustvariti kartice kupca.

Iskanje po DDV številki

NaZara je za hitro ustvarjanje datotek strank povezana z evropsko bazo podatkov o podjetjih. Vnesite številko za DDV podjetja in naZara bo pridobila registrirana imena in podatke o naslovu, ki se samodejno vpišejo v vašo bazo strank. Preprosto!

Uvoz in izvoz podatkov o strankah

Ali že imate bazo strank drugje iz obstoječega programa? Preprosto ga uvozite v naZara! Ročni prenos, tudi delni, z enFact ne pride v poštev.

E-poštna akcija z vašimi naslovi? Nato izvozite želene naslove in podatke iz enFact za uporabo v vaših komercialnih kampanjah.

Stranke, ki govorijo tuje

Račun v drugih jezikih? To je ravno prav za naZara! Izberite želeni jezik v datoteki stranke ali pri ustvarjanju dokumenta in postavitev dokumenta se samodejno prevede v jezik stranke. Razpoložljivi jeziki v naZari so nizozemščina, francoščina, nemščina in angleščina. Še vedno potrebujete drug jezik? Prosimo, ne oklevajte in . Naši zaposleni govorijo veliko jezikov.

Posnetki zaslona v modulu za stranke

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room