Baza strank in CRM

Enostavno upravljanje strank

Transparentno upravljanje podatkov o strankah

naZara podpira tako učinkovito kot enostavno upravljanje podatkov o strankah. Pregleden seznam vas hitro pripelje do stranke in njene označene datoteke, vključno s kontaktnimi podatki, povezavami na predhodno pripravljene ponudbe in račune, poročila, priloge itd. Dodajte toliko kontaktnih podatkov, kot jih potrebujete; Za začetek v naZari je dovolj ime stranke.

Transparentno upravljanje podatkov o strankah
Učinkovita uporaba podatkov o strankah

Učinkovita uporaba podatkov o strankah

Ko pripravljate predlog ali račun , lahko enostavno poiščete datoteko stranke in znova uporabite podatke o stranki. Podatki o naslovu, elektronski naslov in številka za DDV bodo samodejno izpolnjeni. Dodaten ročni vnos ni potreben: svoje dokumente pripravite še hitreje. Ni obveznosti, da ustvarite uporabniško datoteko samo za enkratno stranko. Alternativni naslov spletnega mesta ali naslov za dostavo se vnese samo enkrat in se lahko shrani kot del datoteke stranke za prihodnjo uporabo.

Išči po DDV številki

Za še hitrejše ustvarjanje datotek strank je naZara povezana z evropskim orodjem za preverjanje DDV številk VIES. Enostavno vnesite DDV številko podjetja in naZara izpolni ime in naslov podjetja!

Išči po DDV številki
Uvoz ali izvoz podatkov o strankah

Uvoz ali izvoz podatkov o strankah

Ali že imate bazo strank iz obstoječega programa? Preprosto ga uvozite v naZaro. Tako vam ni treba vsega prenašati ročno. Izvoziti svoje obstoječe podatke o strankah iz naZare, da jim na primer pošljete e-poštno kampanjo prek MailChimpa? To storite z enim samim klikom, preko naZara.

Tuje govoreče stranke

naZara vam omogoča ustvarjanje računov (in drugih dokumentov) v različnih jezikih. Izberite želeni jezik stranke v datoteki stranke ali pri ustvarjanju dokumenta in postavitev dokumenta bo samodejno prevedena v želeni jezik. Privzeto razpoložljivi jeziki v naZari so slovenščina, angleščina, francoščina, nemščina in nizozemščina. Potrebujete drug jezik? Prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Tuje govoreče stranke
Povezani podatki

Povezani podatki

naZara vam omogoča povezovanje najrazličnejših informacij z datotekami vaših strank, npr. z možnostjo nalaganja priponk v datoteke strank. Shranite alternativni naslov za dostavo ali povežite predlog z naslovom (gradbišča). Ti naslovi so zlahka prikazani na vaših dokumentih. Ali delate z različnimi cenami za veleprodajo, posamezne kupce ali določeno skupino strank? Povežite svojo stranko s pravim cenovnim segmentom in samodejno si oglejte ustrezno ceno za vaš izdelek in določeno stranko. Spremljanje vaših predlogov ali opravil postane priročno z uporabo opravil, ki so povezana z vašimi strankami. naZara ponuja tudi povezavo z Mailchimpom. Preprosto je sinhronizirati vaš seznam strank s tem programom, da nastavite (samodejne) e-poštne akcije.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room