Enostavno pošljite račune ali ponudbe

Od najboljšega fakturiranja do stranke v trenutku

Pošiljanje dokumentov po e-pošti

Vaše račune in druge dokumente lahko kupcu pošljete neposredno iz programa naZara. Prek sistema naknadnega obveščanja lahko takoj vidite, ali je račun prispel in kdaj je bilo elektronsko sporočilo prebrano. Na primer, v primeru neuspešnega prenosa predloga cene zaradi nepravilno vnesenega e-poštnega naslova, lahko ponudbo takoj ponovno pravilno pošljete, tako da nobena stranka nikoli ne zamudi ponudbe.

Pošiljanje dokumentov po e-pošti
Pošiljanje računov z navadno pošto

Pošiljanje računov z navadno pošto

Z našo storitvijo tiskanja in pošte lahko pošiljate račune po navadni pošti neposredno iz programa, ne da bi jih morali natisniti, žigosati ali iti na pošto. Cena tiskanja vašega dokumenta, vlaganja v kuverto in pošiljanja po navadni pošti je odvisna od države in števila strani (za cene nas kontaktirajte ). Za uporabo te funkcije napolnite dobroimetje v spletni denarnici v naZari. Seveda lahko PDF še vedno enostavno natisnete sami in ga pošljete po navadni pošti. Z uporabo gumbov za spremljanje lahko preprosto spremljate, kateri dokumenti so bili poslani in kateri ne.

Pošiljanje računov preko PEPPOL

Kot alternativo tradicionalni e-pošti lahko pošiljate e-račune tudi prek evropske mreže PEPPOL. Prednost računov , poslanih in prejetih prek PEPPOL-a, je, da jih je mogoče samodejno obdelati.

Pošiljanje računov preko PEPPOL

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room