Uporabite celostno grafično podobo

Ustvarite dokumente z lastno blagovno znamko podjetja

Prilagodite privzete predloge postavitve

Naj stranke prepoznajo vaše podjetje takoj, ko vidijo vašo ponudbo, račun, ... Prilagodite naše standardne predloge postavitve, da bodo ustrezale blagovni znamki vašega podjetja. Naložite svoj logotip, uporabite želene barve, spremenite razmik ali izberite drugo pisavo, ... Z naZaro boste v hipu ustvarili račun profesionalnega videza.

Prilagodite privzete predloge postavitve
Napredne možnosti urejanja

Napredne možnosti urejanja

Potrebujete naprednejše prilagoditve postavitve? Dostopajte do notranje kode predlog za postavitev in prilagodite skoraj vse. Zavedajte se, da potrebujete znanje programskih jezikov HTML in CSS, lahko pa tudi najamete strokovnjaka, ki bo namesto vas naredil želene spremembe.

Določite, kaj pokazati

Ne želite prikazati cen na dobavnicah ? To je možno. naZara vam omogoča, da se odločite, katere podatke lahko ali ne smete prikazati na svojih dokumentih: številko stranke, ceno na enoto, količine, ...

Določite, kaj pokazati

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room