Poročila

Vizualizirajte svoje številke

Stranke

Oglejte si zgodovino prodaje in prihodek na stranko, ustvarite poročilo o svojih najboljših strankah ali odkrijte izgubljene stranke. Uporabni instrumenti, ki vam nudijo informacije, ki jih lahko takoj uporabite.

Stranke
Izdelki

Izdelki

Kateri so vaši najbolje prodajani izdelki ali kategorije? Kateri izdelki so najbolj dobičkonosni za vaše podjetje? Bistvene informacije za upravljanje vaše ponudbe na trgu, ustvarjanje močnih cenovnih predlogov in maksimiranje dobička, med drugim z ustreznim upravljanjem zalog.

Rezultati

Vpogled v vaš skupni prihodek v realnem času. Če imate aktiviran modul za nakupe in evidentirate račune za nakupe v naZari, boste v realnem času prejeli stanje skupnih stroškov glede na dobiček. Ni vam treba čakati do konca četrtletja ali leta, da dobite poročilo svojega računovodje!

Rezultati
Urnik in proračuni

Urnik in proračuni

Ste si zastavili cilje, ki jih želite doseči, določen prihodek, ki ga želite doseči, ali proračun, znotraj katerega naj bodo vaši stroški? Z našim priročnim orodjem za načrtovanje preprosto preverite, ali še vedno sledite urniku.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj! Vnesite obvezne podatke o podjetju, ki morajo biti prikazani na vaših dokumentih in ustvarite svoj prvi račun v nekaj minutah. Prvih 14 dni je popolnoma brezplačnih, tako da lahko brez tveganja spoznate programsko opremo!

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room