Voden ogled

Odkrijte naZaro za računovodje

Povežite datoteke strank in pridobite dostop v realnem času

Ustvarite lahko nov račun podjetja znotraj vašega računa za računovodje ali povežete obstoječe naZara račune z vašim računom. Ko je dostop do teh računov sprožen, lahko v realnem času spremljate stanje naročnikovega podjetja in zbirate/obdelujete račune v lastnem računovodskem paketu.

Povežite datoteke strank in pridobite dostop v realnem času
Preprosto vnesite v svoj računovodski paket

Preprosto vnesite v svoj računovodski paket

naZara ni računovodski program, temveč program za izdajanje računov za podjetnike. Dejansko računovodstvo se vodi v vaši lastni računovodski programski opremi. naZara omogoča prenos dokumentov, ki jih ustvarite podjetniki, v vašo računovodsko programsko opremo. Najboljši način za uporabo te povezave ali prenosa je odvisen od tega, kateri paket uporabljate.

Dragoceno orodje za vaše stranke

naZara je zmogljiv programski paket za številne podjetnike. Posledično bodo bolje upravljali in spremljali lastno administracijo, kar zagotavlja tudi bolj pravilno in tekoče obdelavo računovodje. Napačne serijske številke, datumi, ... postanejo preteklost. Ker je naZara program narejen za podjetnike in ne nujno za uporabnike z računovodskimi izkušnjami, se ne uporablja zapletena (finančna) terminologija in je vse razvito tako, da je uporabnost čim večja.

Dragoceno orodje za vaše stranke
Pomagajte rasti naZara

Pomagajte rasti naZara

Ko strankam priporočite naZaro in ti nato kupijo naročnino, neposredno prispevate k rasti naZare. Zato vam ponudimo provizijo za napotitev novih strank.

naZara.si za računovodje je odlično orodje za digitalizacijo izmenjave dokumentov s strankami!

Uporabite svojo lastno računovodsko programsko opremo, vendar zmanjšajte ročni dokument, poskusite z neposrednim pridobivanjem dokumentov iz naZara. Račune, ustvarjene z naZaro, lahko preprosto prenesete v skoraj vse računovodske programe.

USTVARI RAČUN!
server room