Ustvarite račune

Preprosto, hitro in pravilno

Hitro in preprosto

Fakturiranje samodejno uporablja datoteke kupcev in izdelkov. Brez zapletenega vnosa. Zmenki, oštevilčenje, izračun DDV in pravne izjave zagotavljajo, da račune pripravite hitro in pravilno. naZara samodejno izdela PDF v vaši celostni identiteti. Pošiljanje po e-pošti in po možnosti tiskanje je enostavno.

Samodejno spremljanje plačil

Z naZara lahko sami nadaljujete s plačili ali pustite, da prijava obdela plačila prek samodejne povezave do vaše banke. To samodejno spremljanje plačil prihrani čas in težko iskanje, izogne pa se tudi napakam. Še vedno neplačan račun? Nato ustvarite in pošljite opomnik stranki. Priročno in hitro.

Povežete se lahko tudi z našim partnerjem Mollie.com. Nato lahko vaša stranka na primer plača prek spleta prek VISA ali Bancontact. Tudi takrat se plačila samodejno obdelajo in povežejo z ustreznim računom.

Samodejni opomniki

Avtomatizirajte nadaljnje ukrepanje po neplačanih računih, tako da naZara sestavi in pošlje opomnike. S tem ne samo prihranite čas, temveč delate tudi sistematično, saj se opomniki vedno pošljejo po istem neplačanem obdobju. Vaš casflow bo koristil!

Enostavna dostava

Račune lahko natisnete po pošti, lahko pa jih neposredno iz naZare. E-poštni naslov iz datoteke kupca se samodejno izpolni in po želji sami prilagodite standardno besedilo e-pošte. Za zagotovitev strokovnosti se računi pošljejo na vaš e-poštni naslov.

Obširna poročila

Zahvaljujoč naZari dobite vpogled v svoj tedenski, mesečni, četrtletni ali letni promet in dobiček. Kdo so vaše najboljše stranke in katere izdelke največ prodajate. Za analizo vaših številk je na voljo več kot . Priročni grafikoni vam dajo vizualno sliko uspešnosti vašega podjetja.

Posnetki zaslona modulov za izdajanje računov

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room