Sporazum o zasebnosti (GDPR)

naZara je spletna aplikacija, v kateri je shranjenih veliko občutljivih podatkov. Spodaj je več informacij o tem, kako so ti podatki shranjeni in kaj se z njimi dogaja.

 1. Vsa spletna mesta naZara delujejo s piškotki, kar pomeni, da so majhni deli informacij shranjeni v vašem računalniku. To so tri seje / skupine za statistične podatke storitve Google Analytics (_ga, _gat in _gad) in en ID seje za prijavo (PHPSESSID). Ko se uporablja program naZara, se drugi ID seje (session_key) shrani v lokalni pomnilnik ali v piškotek.
 2. naZara uporablja piškotke facebook in povezane piškotke za sledenje obiskovalcem spletnega mesta in analizo promocijskih kampanj.
 3. Vsi obiskovalci spletnih mest naZara so anonimno vključeni v statistiko uporabe prek storitve Google Analytics
 4. Povezava med naročnikovim (strankinim) računalnikom in strežniki naZara je zaščitena s 256-bitnim certifikatom o šifriranju, ki ga izda Amazon.
 5. Podatki, ki jih naročnik (kupec) vnese v naZari, so vedno zaščiteni z imenom računa in geslom. Uporabniško geslo je varno shranjeno pod šifriranjem. Nihče si ne more ogledati osebnega gesla v naZari.
 6. Podatkovne baze naZara gosti Amazon Web Services. Fizični strežniki za to so na Irskem. Amazon nima dostopa do dejanskih podatkov na teh strežnikih.
 7. naZara nikoli ne bo videla podatkov, ki jih vpiše naročnik ali kupec brez izrecnega dovoljenja. To dovoljenje je v nekaterih primerih bistveno za reševanje določenih težav. Naročnik ali kupec lahko ta dostop aktivira v nastavitvah svojega računa.
 8. Uporabniki so odgovorni za zaščito svojega računa z močnim geslom in dvofaktorsko overitvijo. Na voljo so orodja za izbiro močnih gesel in aktiviranje dvofaktorske avtentikacije.
 9. Če želi naročnik ali kupec izbrisati podatke iz sistemov naZara, je to mogoče storiti po stiku in posvetovanju s potrditvijo pri ekipi naZara na support@onfact.be.
 10. Podatke, ki jih naročnik ali stranka vnese v naZari, je mogoče prevažati v enem ali več naslednjih formatov: csv, pdf, xml in zip.
 11. Z aktiviranjem povezav z drugimi programskimi aplikacijami lahko naZara deli informacije s tretjimi ponudniki storitev pod temi povezavami. Konkretne informacije o tem najdete v nastavitvah v razdelku GDPR.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room