Voden ogled

naZara za računovodje

Povežite datoteke strank in sami rešite časovne omejitve z naZara

Iz svojega knjigovodskega računa ustvarite tudi račune za svoje stranke ali pa njihove že obstoječe račune povežete z vašimi. Z dostopom do teh računov lahko v realnem času spremljate stanje dokumentov ter na različne načine zbirate in obdelujete račune v svojem računovodskem paketu. To je idealna rešitev za stranke, ki (pre) dolgo čakajo na pošiljanje računov in drugih dokumentov in jim zato zmanjka časa.

Preprosto obdelajte svoj lasten računovodski paket

naZara je program za podjetnike, ne računovodski paket. Dejansko računovodstvo opravljate s svojim programom, vendar naZara zagotavlja, da vaše stranke sestavijo pravilne dokumente in vam jih hitro dajo na voljo. Tok prilagajanja prilagodite temu, kar najbolj ustreza vam in vašemu lastnemu računovodskemu programu.

Priročno orodje za vaše stranke

naZara je zelo koristen programski paket za številne podjetnike. Zagotavlja jim boljše upravljanje in spremljanje lastne administracije, kar takoj poenostavi vaše delo zaradi manj napak in hitrejše oddaje dokumentov. Napačne zaporedne številke, napake pri izračunu DDV, manjkajoče številke računov ... so preteklost.

Ker je naZara namenjena podjetnikom in ni razširitev računovodskega paketa, ostajajo uporabljeni izrazi podjetnikom lahko razumljivi, ne da bi zanje uporabljali težke finančne pogoje ali tehnike. Enostavnost uporabe je pravilo.

Pomagajte naZari rasti

Ko strankam priporočate naZara, podpirate našo rast. Zato dobite lepo provizijo za privabljanje strank.

naZara.si za računovodje je odlično orodje za digitalizacijo izmenjave dokumentov s strankami!

Uporabite svoj paket zaupanja vrednega računovodstva, vendar zmanjšajte ročni vnos s sodelovanjem s stranko prek onFakt Njegove račune, ustvarjene z onFaktom, je enostavno prenesti v skoraj vsak računovodski paket.

USTVARI RAČUN!
server room