Sinhronizacija informacij naZara z Dropboxom

dropbox

Vaš računovodski račun v naZari je lahko povezan z vašim računom Dropbox. NaZara bo nato samodejno sinhronizirala vse dokumente iz datotek v mapi "NaZara" pod "Aplikacije".

Vaš računovodski račun v naZari je lahko povezan z vašim računom Dropbox. NaZara bo nato samodejno sinhronizirala vse dokumente iz vseh datotek, do katerih imate dostop, v mapi "naZara" pod "Aplikacije". v Dropboxu Datoteke so sinhronizirane v obliki PDF, kot tudi v obliki UBL ali E-FFF, kar olajša izmenjavo datotek UBL s strankami. Skoraj vsak računovodski paket sprejme te datoteke za nadaljnjo obdelavo.

Ko v svoj računalnik namestite tudi aplikacijo Dropbox, Dropbox sinhronizira lokalno mapo v računalniku s spletnimi datotekami, tako da datoteke UBL končajo neposredno v računalniku. To pomeni, da vam dokumentov ni več treba prenesti prek Dropboxa, ampak so takoj na voljo lokalno.

naZara.si za računovodje je odlično orodje za digitalizacijo izmenjave dokumentov s strankami!

Uporabite svoj paket zaupanja vrednega računovodstva, vendar zmanjšajte ročni vnos s sodelovanjem s stranko prek onFakt Njegove račune, ustvarjene z onFaktom, je enostavno prenesti v skoraj vsak računovodski paket.

USTVARI RAČUN!
server room