Brezplačno za računovodje!

PROGRAMSKA OPREMA ZA RAčUNOVODSTVO NAZARA ZA RAčUNOVODJE

Sodelujte v spletu s strankami in omogočite, da se njihovi dokumenti zlahka pretakajo v vaš računovodski paket

naZara za računovodje

Bolje sodelujte s strankami

Brezplačno za računovodje

NaZara je za računovodje brezplačna. Datoteke strank povežete s svojim računom in tako lahko z njimi priročno sodelujete in izmenjujete informacije.

Povežite se s svojim računovodskim paketom

NaZara je močno zavzeta za tehnološki razvoj in za e-izdajanje računov. Na primer, ponujamo različne metode za povezavo naZare z vašim računovodskim paketom.

Uporabno in varno orodje za vaše stranke

NaZara pomaga vašim strankam, da prihranijo veliko časa in se izognejo administrativnim napakam, na primer z izogibanjem dvojni registraciji. Tako lahko stranka opravi svojo administracijo v krajšem času in pravilno, zato vam tudi NaZara pomaga zmanjšati pritisk številnih rokov. Poleg tega so podatki vaše stranke popolnoma zaščiteni pred izgubo.

Hvala!

Ali vaše stranke odpirajo nove račune pri naZari prek vašega računovodskega računa? Potem boste od nas prejeli lepo provizijo v zahvalo!

Povežite naZara s svojim računovodskim paketom, izogibajte se čakalnim dobam za dokumente strank

Uporabite lahko različne metode, popolnoma glede na izbrani potek dela

Izvozi v UBL ali E-FFF

NaZara izvozi prodajne račune in račune za nakup v format UBL ali E-FFF. To je zelo primerno za izmenjavo podatkov s skoraj vsako računovodsko programsko opremo.

naZara se sinhronizira s strežnikom, zato vas manj čaka

Z naZara lahko sinhronizirate dokumente in datoteke strank na svojem strežniku, v Dropboxu, Google Driveu ali OneDriveu. To preprečuje napake pri kopiranju, vendar je tudi sredstvo za stranke, ki nenehno pošiljajo dokumente prepozno za vašo obdelavo

Povezava prek dostavne platforme

Univerzalne dostavne platforme, kot so ClearFacts, Basecone in CodaBox, zagotavljajo, da lahko vaše stranke pošiljajo svoje dokumente neposredno iz naZare. Preprosto, hitro in brez reprodukcijskih napak.

Neposredne povezave se izognejo ponavljajočemu se čakanju na dokumente od stranke

0nFact ima neposredno povezavo z računovodskimi programi v oblaku. Uporabniki pošljejo račune neposredno iz programa računovodji. S tem se izognemo napakam pri kopiranju, predvsem pa prihranimo veliko časa. Čakanje, da vaša stranka posreduje svoje dokumente, se lahko končno učinkovito lotimo.

Kako začeti z naZara za računovodje?

Zelo enostavno , brezplačno in v nekaj minutah !

Kako začeti z naZara za računovodje?

Na tej spletni strani ustvarite brezplačen račun naZara. Potem lahko takoj ustvarite račun naZara za svoje stranke. Vsaka baza strank se začne z 14-dnevnim brezplačnim preskusom, da si lahko stranka ogleda celoten paket. Glede na svoj računovodski paket določite funkcije za močno avtomatizacijo obdelave dokumentov strank.

USTVARI RAČUN!

2.664.018

dokumenti, ustvarjeni z doslej naZara

naZara.si za računovodje je odlično orodje za digitalizacijo izmenjave dokumentov s strankami!

Uporabite svoj paket zaupanja vrednega računovodstva, vendar zmanjšajte ročni vnos s sodelovanjem s stranko prek onFakt Njegove račune, ustvarjene z onFaktom, je enostavno prenesti v skoraj vsak računovodski paket.

USTVARI RAČUN!
server room