Pošiljanje računov prek omrežja PEPPOL

Učinkovito pošiljajte in prejemajte e-račune

Pošiljanje in prejemanje računov prek omrežja PEPPOL

Omrežje PEPPOL je alternativna metoda pošiljanja in prejemanja računov po elektronski pošti, ki jo je vzpostavila Evropska unija. Po tej mreži se pošiljajo celotni elektronski računi, ki jih lahko prejemnik obdela polavtomatsko. Račune, prejete po tem kanalu PEPPOL, lahko torej vnesete v naZara z enim klikom, ne da bi ročno vnesli podatke. V naZari preprosto aktivirate poslovni naslov v tem omrežju, na katerem lahko prejemate račune.

Od 1. januarja 2017 morajo dobavitelji pošiljati e-račune, ko želijo izdati račun flamski vladi. Ti računi morajo biti v skladu s smernicami . Ti e-računi niso običajni dokumenti PDF, temveč posebne datoteke "XML", ki jih računalniki veliko lažje obdelujejo. Teh računov tudi ni mogoče poslati po elektronski pošti, ampak jih je treba posredovati prek evropske mreže "PEPPOL". To je precej tehničen in zapleten postopek, toda s to povezavo morate pritisniti le 1 gumb in vam ni treba več skrbeti.

Pošiljanje in prejemanje prek PEPPOL-a vključuje v naZari do 100 dokumentov na mesec. Potrebujete več zmogljivosti? Ne oklevajte in nas kontaktirajte!

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room