Poročila

Poročila ponujajo več kot le številke, temveč tudi vpogled

Stranke

Oglejte si zgodovino prodaje in prihodek na stranko, spoznajte svoje najboljše stranke in odkrijte, kdo naroča manj ali nič več. Vse koristne informacije o naZari, ki vam pomagajo pri prodaji in s tem pri poslovanju.

Izdelki

Katere skupine izdelkov in posamezni izdelki se dobro prodajajo, kar je manj uspešno. Kjer doseže največjo trgovsko maržo. Bistvene informacije za upravljanje vaše ponudbe na trgu, za pripravo močnih kotacij in povečanje dobička, vključno z ustreznim upravljanjem zalog.

Rezultati

Poročila Onfact zagotavljajo v realnem času vpogled v vaš celotni promet. Ko registrirate tudi račune za nakup, ti takoj prikažejo trgovsko maržo na izdelek in ste nenehno v stiku s trenutnimi rezultati. Nič več čakanja na računovodska poročila do konca četrtletja ali celo leta.

Načrtovanje in proračuni

Ste si zastavili prihodkovne cilje? Na družino izdelkov ali še globlje? Ali obstaja proračun za nakup v odvisnosti od predvidenega dobička? S priročnim orodjem za načrtovanje lahko preverite, ali je vse po načrtih ali kje najbolje prilagodite

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room