Enostavno in hitro pošiljajte račune ali predračune

Vaš račun v 1-2-3 pri kupcu

Pošiljajte račune po e-pošti

NaZara pošilja račune in dokumente neposredno vašim strankam. Nadaljnja funkcija vas takoj obvesti, ali je račun prispel in kdaj je e-poštno sporočilo prebrano. Na primer, v primeru neuspešne pošiljke ponudbe, na primer zaradi napačnega e-poštnega naslova, lahko ponudbo takoj vrnete pravilno ali jo dostavite po pošti, tako da nobena stranka ne zamudi ponudbe.

Pošiljanje računov in ponudb po pošti

Račune ali predračune lahko pošljete tudi neposredno iz naZare po pošti, ne da bi morali sami tiskati dokumente in hoditi do poštnega predala. Tiskanje, dajanje kuverte in pošiljanje računa prek poštne storitve Nazara stane približno 1,25 EUR na račun, vse skupaj. Nič vam ne preprečuje, da bi sami natisnili različico PDF in jo postavili na avtobus. Z gumbi za spremljanje spremljate, kateri dokumenti so bili poslani in kateri ne.

Pošiljanje računov prek PEPPOL-a

Kot alternativo klasični elektronski pošti lahko račune posredujete tudi prek evropske mreže PEPPOL. Prednost računov, poslanih in prejetih prek omrežja PEPPOL, je ta, da jih je mogoče samodejno obdelati.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room