Pripravite ponudbe

Preprosto ustvarite konkurenčne in donosne ponudbe

Enostavna in hitra nastavitev

Hitra, urejena in pravilna priprava konkurenčnih ponudb je bistvenega pomena za pridobitev potencialnih strank. Pri naZari se tako malo potrudite tako, da uporabite obstoječe izdelke in cene s svojega seznama izdelkov ter jih po potrebi dopolnite s posebnimi informacijami, prilagojenimi potencialnim kupcem. Če boste pozneje prejeli podobna vprašanja glede ponudbe, lahko z enim klikom naredite kopijo in prilagodite določene podatke.

Natančno sledite ponudbam

Navedbe je najbolje natančno spremljati. Vsaka ponudba ima svojo serijsko številko z datumom in referenco za lažje spremljanje. NaZara vas bo samodejno usmerila na tekoče ponudbe, tako da boste lahko stranko kontaktirali za dodaten prodajni klic. Jasne so tudi ponudbe, ki so že bile sprejete ali celo izvršene, vendar jih še ni treba izdati, tako da lahko fakturiranje hitro sledi.

Ne odlašajte, hitro plačajte!

Klasika v mnogih podjetjih je odlaganje in združevanje računov. To škoduje denarnemu toku in povečuje tveganje za napake. Če so bile storitve in / ali blago dostavljene, takoj izstavite račun, da boste hitreje plačani. Kopirajte podatke o na . Ta bo samodejno prejel ustrezen datum in naslednjo številko računa. Tako lahko ponudbo v nekaj sekundah pretvorite v končni račun. Samo stranki z naZara!

Sprejem in odobritev na spletu

Stranke lahko vaše ponudbe odobrijo prek spleta. Podpis dajo z miško, ki jo boste takoj prejeli po elektronski pošti. Ker lahko stranke tako enostavno sprejmejo vaše ponudbe, možnosti za uspeh vaše prodaje niso le večje, temveč tudi manj časa, ki se zapravi med celotnim postopkom kotiranja in prodaje. Poleg tega ima vaše podjetje vedno koristne dokazila in se izognete sporom.

Posnetki zaslona kotacijskega modula

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room