Upravljanje izdelkov

Priročna baza podatkov za vaše izdelke

Enostavna uporaba izdelkov

Z naZara lahko enostavno ustvarite datoteko izdelka, lahko celo uvozite podatke o izdelku. Do informacij o izdelku lahko dostopate z imenom izdelka ali s kodo izdelka po vaši izbiri. Podatke o izdelku lahko enostavno uporabite v vseh dokumentih. Cena, ime, opis Sklici na DDV se samodejno pridobijo, kar omogoča takojšnjo sestavo ponudb in računov, vendar pravilno brez težav pri iskanju ali tipkanju.

Poročanje o izdelkih

Prilagojeno poročanje vam daje vpogled v prodajo izdelkov, vključno s hitrostjo vrtenja vseh izdelkov in prometa na izdelek ali skupino izdelkov. To vam omogoča, da določite ustrezen prodajni pristop za vse izdelke in natančno spremljate rezultat teh ukrepov.

Upravljanje zalog

V naZari lahko enostavno aktivirate modul za upravljanje zalog. Ta pod-aplikacija izračuna navidezno zalogo na podlagi registriranih naročil, hkrati pa spremlja tudi trenutno zalogo na podlagi dejanskih odhodnih izdelkov. Zalogo lahko enostavno dopolnite z registracijo lastnih nakupov.

Uvoz in izvoz podatkov o izdelku

Ali dobavitelj da na voljo svojo člankovno datoteko ali imate datoteko izdelka iz prejšnjega programa? To hitro, pravilno in enostavno uvozite v naZara. To preprečuje veliko dodatnega dela!

ZASLONSKI MODUL IZDELKA

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room