Upravljanje vašega nakupa

Naložite račune za nakup na svoj račun naZara

Upravljanje nakupov

NaZara ni samo obračunski program za prodajne račune, temveč lahko upravlja tudi z upravljanjem nakupov. V modulu »Upravljanje nabave« se registrirate in upoštevate lastne račune za nakup. NaZara ponuja vpogled v nakupne izdatke po obdobju ali po kategoriji nakupa. Spremljanje plačil zagotavlja dobre odnose z dobavitelji, zahvaljujoč poročanju je vaš proračun še vedno obvladljiv in hitro vidite trgovinsko maržo (prodajni MIN nakupi). Naložbe je mogoče takoj dobro nadzorovati.

Modul za upravljanje nakupov obdeluje tudi elektronske račune. Preprosto izberite e-račun in vsi podatki z njega bodo pravilno in samodejno registrirani.

Vpogled s poročanjem

Ko v račun NaZara vnesete tudi račune za nakup, lahko ne samo pregledate poročila o prihodkih vašega podjetja, temveč tudi hitro pogledate trgovsko maržo (promet - nakupi). To vam omogoča natančno spremljanje, koliko zasluži vaše podjetje.

Povezava z računovodstvom

NaZara pretvori vaše račune za nakup v format "UBL" za elektronske račune, če je to potrebno. To boste poslali neposredno računovodji / knjigovodji za hitro samodejno obdelavo. Nič več vhodnega dela.

E-pošta in nabiralnik PEPPOL

naZara ima nabiralnik funkcijo za enostavno prejemanje računov. Vsaka mapa »Prejeto« ima edinstven e-poštni naslov. Račune za nakup lahko takoj in enostavno obdelate na e-poštna sporočila v programu.

Inbox sprejema tudi račune prek kanala PEPPOL. Na primer, dobavitelji vam lahko pošljejo elektronske račune iz svoje programske opreme za obračun. Z uporabo polnopravnih elektronskih računov vam ni treba več vnašati ničesar, vendar lahko NaZara iz računa samodejno izvleče vse potrebne podatke.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room