(vaša) naročilnica

Dodajte naročila z enim klikom na svoj račun naZara

Naročilnice

Pripravite naročilnice za svojega dobavitelja? S to brezplačno aktivacijo aplikacije naZara je to enostavno. V vnosnih poljih lahko takoj naročite prek naročilnice, po možnosti z datoteko izdelka. To lahko storite tudi s preprostim kopiranjem ustreznih podatkov za vaš nakup iz ponudbe ali naročilnice kupca.

Ste blago prejeli od svojega dobavitelja? Nato ustvarite izdelek za nakup (interni račun za nakup), ki ga lahko obdelate iz lastnega naročila, tako da lahko opravite rezervacijo. Preprosto dodajte prodajni račun dobavitelja, ki ga kasneje prejmete od njega kot prilogo k predhodno ustvarjenemu notranjemu računu za nakup. Prednost? Administracija vašega nakupa je takoj pripravljena in predvsem: trgovinsko maržo takoj poznate, ker sta znana nakup in prodaja.

Ste pripravljeni na bolj učinkovito delo ?!

Ustvarite svoj račun zdaj, registrirajte obvezne podatke, ki jih želite videti na svojih računih, in v nekaj minutah ustvarite svoj prvi račun! Prvih 14 dni je brezplačnih in brez obveznosti, da boste lahko spoznali močno in popolno funkcionalnost onFakta

Začnite brezplačno preskusno obdobje!
server room